Blogg

Vatten lagrar medvetande.

Vi är väldigt glada över att ha den äran att få sälja denna ljuvligt vackra flaska.

Dr Masaru Emoto är en internationellt erkänd japansk forskare. Hans revolutionerande forskning kring vatten har väckt stor uppmärksamhet världen över.

Han har lyckats med konststycket att visa med sina bilder av vattenkristaller vad många sensitiva människor redan vet och homeopater har använt sig av sedan länge. Vatten har förmågan att ta upp medvetande i olika former där redan en tanke, ett ord eller en känsla tas upp av vattnet och förändrar dess energi och kvalitet.

En av de märkligaste upptäckter Masaru Emoto gjort är att om vatten behandlas med ”Kärlek och Tacksamhet” (tankemässigt mot vattnet) så skapar det en struktur som tål t.o.m. mikrovågor från mikrovågsugn.

Denna flaska är gjord med kärlek för att överföra goda vibrationer till vattnet . Den är gjord av återvunnet glas, innehåller inga tungmetaller , ekologisk korkpropp och levereras i 100% ekologisk bommulspåse.

Den har ”Tack” på flaskan på sex språk (engelska, tyska, franska, italienska, spanska och portugisiska)

Den är skapad utefter Det gyllene snittet (strukturen vi hittar i naturen), OM-symbolen (skapelsens ljud), den blå färgen för att solarisera vattnet, livets frö pulserande från botten och tacksamhet, alla förenas i denna flaska för att positivt höja vibrationer från vattnet och av dem som använder det.

Vatten måste också andas, så vi tillhandahåller en naturlig ekologisk behandlad kork för att skydda och respektera den. Korkproppen fick en fullständig aseptisk behandling för att säkerställa att ingen lukt eller smak smittar vattnet.

Denna flaska syftar till att bidra till användningen av kranvatten och för att undvika massiv användning av plastbehållare.

Lägg till din avsikt till vattnet: Den genomskinliga klistermärket är för att rita eller skriva med en vattenfast markör vad du önskar dig själv eller vad du önskar någon annan.

Så kika in på shoppen ( som öppnas för beställningar om ca 2 veckor) om detta är något du vill ha i ditt yogiska drömliv eller kanske som en kärleksfull present till någon du bryr dig om!

Vill du förhandsboka går det självklart bra att skicka ett mail till info@yogadreamliving.com

Med kärlek <3

Anna

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *