Blogg

Varmt varmt välkommen hit!

Jag är så glad att Du tittar in här.

Kärleken och passionen som jag känner för yoga, meditation och personlig utveckling är något som bara växt sig allt starkare genom åren. Nu har jag kommit till den punkten att jag vill börja dela med mig av det som känns viktigt för mig och saker som gör vårt liv så mycket vackrare och mer meningsfullt. Min intention är vår vardag ska präglas av vardagsmagi, att Du ska känna när du vaknar på morgonen ”Tack livet för att just jag finns och för att jag får chansen att uppleva ännu en dag!”

Jag nästintill färdigutbildad Diplomerad Barnyogaledare och Diplomerad Yoga Nidra- ledare och kommer efter nyår att starta upp ett par grupper där jag får chans att ge barn och ungdomar en möjlighet att i lugn och ro lära känna sig själva. En egen oas i en intensiv värld full av stimuli, information och mängder av intryck. Ju bättre vi känner oss själva, desto lättare har vi att göra medvetna val.

Jag håller även på att starta upp en webshop där du kommer hitta alla möjliga produkter som kan förgylla din yogautövning, naturliga hudvårdsprodukter, oljor och andra roliga, vackra produkter som gör livet sådär lite extra meningsfullt och vackert.

Att kunna kombinera familj, min brinnande passion för livets mysterium, yoga, foto, skrivande och jobb i ett är min innerligaste önskan och den håller nu på att förverkligas.

Jag önskar att du hittar ditt eget drömboende inom dig själv, ett hem som känns tryggt och vackert, ett hem som du älskar att vara i och där du förundras över din fullkomlighet…ditt Yoga Dreamliving <3

Så återigen, varmt välkommen hit!

Med kärlek <3

Anna

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *